• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

prijs vanaf € 15,95

Bidonhouder Tacx Starlight
Artikelnummer: 741031

De Starlight Bidonhouder van Tacx is een gebruiksvriendelijke kunststof bidonhouder, geschikt voor het vervoeren van maximaal 8 bidons van 500cc of 750cc formaat. Dé perfecte eye-catcher voor gebruik tijdens voetbal wedstrijden, toernooien en andere sport gerelateerde evenementen. De bidonkratten zijn stapelbaar. Dankzij het unieke ontwerp blijft de volledige bedrukking van iedere bidon zichtbaar.

Formaat artikel 35 x 24 x 20 cm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Bidonhouder

Bidonhouders

Bij uw bedrukte bidons wilt u natuurlijk ook graag bijpassende bidonhouders. Zo kunt u de bidons in stijl uitdelen op beurzen of evenementen. Ook zijn deze uitermate geschikt als u meerdere bidons als relatiegeschenk wilt afgeven. Er zijn twee manieren om uw bedrukte bidons te bewaren of af te geven. Welke past het beste bij uw product en het doel dat u ermee heeft?

Bidontassen
Onze bidontassen zijn geschikt voor het dragen van zes bidons. In deze non-woven tassen passen zowel 500 als 750 milliliter bidons. De tassen hebben twee handige lange handvaten om ze mee te dragen en aan de lange zijde zitten twee opbergvakken. Handig als u bijvoorbeeld ook foldertjes wilt uitdelen of afgeven. Om ervoor te zorgen dat de bidons niet omvallen, hebben de tassen zes vakjes: één voor elke bidon. Uiteraard kunnen deze tassen, net als de bidons, ook geheel naar uw smaak bedrukt worden.

Bidonhouders Tacx Starlight
Zoekt u geen tassen voor uw bidons, dan zijn onze bidonhouders van Tacx Starlight een goede optie. In deze gebruiksvriendelijke bidonhouders van kunststof passen maximaal acht bidons van 500 of 750 milliliter. Door het unieke ontwerp zijn de verschillende bidonhouders stapelbaar zodat u meerdere bidonhouders gevuld met bidons kunt opbergen of uitstallen. Bovendien blijft de volledige bedrukking van elke bidon zichtbaar in deze houders. Dit maakt dit product de perfecte eyecatcher voor bijvoorbeeld sportevenementen.

Bestelt u uw bidonhouders bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.