• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

prijs vanaf € 3,15

CITROEN WATERFLES
Artikelnummer: 98790

Waterfles met citruspers in de bodem. Geschikt voor koude dranken. Door een halve citroen in de bodem te plaatsen en de fles te vullen met water creëert u citroenwater. Dit artikel is niet alleen een goede reclamedrager maar ook nog eens een gezonde weggever.

Formaat artikel 190 x 71 mm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Fles kunststof

Bedrukte kunststof flessen

In de horeca, op kantoor, bij concerten en evenementen, bij het sporten, in kantines van bedrijven: overal worden flessen gebruikt om uit te drinken. En wat is er niet leuker dan dat op zulke bekers het logo, de slogan of de naam van uw bedrijf prijkt? Bedrukte flessen zijn een geschikt relatiegeschenk met een eigen touch. Niet voor niets zijn bedrukte flessen een van de populairste advertentieproducten in de categorie woon- en keukenartikelen.

Flessen worden de hele dag door gebruikt om uit te drinken en staan daardoor continu in het zicht. Ook zijn ze uitermate geschikt om weg te geven als geschenk aan zakenrelaties of bijvoorbeeld op beurzen en evenementen. Het advies luidt om dagelijks één à twee liter vloeistof te drinken, dus waarom dan niet uit bedrukte flessen ontworpen naar uw smaak?

Oneindige keuze
De keuze in bedrukte kunststof flessen is oneindig: met drinktuit, koelelement, draaidop, rietje, fruitcompartiment, handvat, draagband of karabijnhaak. Bijna alles is mogelijk. Uiteraard kunnen al deze producten worden bedrukt naar uw smaak. Wij hebben verschillende soorten bedrukte flessen in ons assortiment. Bijvoorbeeld Gobi sportflessen met een handige flip-up drinkopening, frisdrankflessen met klikdop en rietje, Sanibel thermosbekers voor koffie- en theeliefhebbers en de 100% BPA- en lekvrije Flow drinkflessen. Of wat dacht u van citroen waterflessen, met een ruimte onderin voor een halve citroen voor een frisse dorstlesser? De mogelijkheden zijn enorm en wij staan altijd voor u klaar voor persoonlijk advies.

Bestelt u uw bedrukte kunststof flessen bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.