• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

prijs vanaf € 6,23

COFFEE TO GO FLAVOUR MOK
Artikelnummer: 91721

Dubbelwandig coffee to go porseleinen mok uit de flavour' serie met een hard kunststof deksel. Goed afsluitbaar. Comfortabel drinken door uitsparing in het deksel en de mok voelt niet heet aan door de dubbele wand. Deze mok heeft een groot drukoppervlak, wat dit artikel een ideale reclamedrager maakt.

Formaat artikel 160 x 79 mm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Mok porselein

Bedrukte porseleinen mokken

Echte koffie- en theeluiten houden hun kopje, beker, mok of glas de hele dag binnen handbereik. Hun ontbijt is niet compleet zonder koffie of thee en zodra ze de deur uitstappen nemen ze hun favoriete warme drankje graag mee in een handige to go beker. De to go bekers in deze categorie zijn extra speciaal, want ze zijn gemaakt van porselein. Wat ze een luxere uitstraling geeft.

De Coffee to go flavour mokken zijn gemaakt van dubbelwandig porselein en hebben een hard kunststof deksel, die in verschillende kleuren geleverd kan worden. Deze is goed afsluitbaar en lekt dus niet. Bovendien heeft de deksel een uitsparing die het drinken prettig maakt. Ook voelen de porseleinen mokken niet heet aan door de dubbele wand.

Bedrukking
Ook op porseleinen mokken kan een tekst gedrukt worden. Uw logo, slogan of bedrijfsnaam maakt deze to go mokken nog specialer. Bovendien hebben deze mokken een groot drukoppervlak. Dit maakt dit artikel een ideale reclamedrager en een handig relatiegeschenk.

Bestelt u uw bedrukte mokken bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.