• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270


Beker kunststof

Bedrukte kunststof bekers

In de horeca, op kantoor, bij concerten en evenementen, in kantines van bedrijven: overal worden bekers gebruikt om uit te drinken. En wat is er niet leuker dan dat op zulke bekers het logo, de slogan of de naam van uw bedrijf prijkt? Door bekers te laten bedrukken geeft u dit leuke relatiegeschenk een eigen touch. Niet voor niets zijn bedrukte bekers een van de populairste reclameproducten in de categorie woon- en keukenartikelen.

Bekers worden dagelijks meerdere keren gebruikt en staan daardoor continu in het zicht. Ook zijn ze uitermate geschikt om weg te geven als geschenk aan zakenrelaties of bijvoorbeeld op beurzen en evenementen. Het advies luidt om dagelijks één à twee liter vloeistof te drinken, dus waarom dan niet uit een bedrukte beker helemaal ontworpen naar uw smaak? Wij hebben verschillende soorten bedrukte bekers in ons assortiment.

Bopp waterfles met infuser
Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van bedrukte bekers is de Bopp waterfles met infuser. Perfect voor mensen die houden van vruchtendrankjes, maar niet van de calorieën die daar bijhoren. Of voor mensen die water smakeloos vinden en er daarom niet veel van drinken. Deze bekers hebben een compartiment om fruit in te doen, zoals limoen, aardbeien of watermeloen. Het fruit geeft vervolgens smaak aan het water en het water gaat vervolgens door een filter voordat je het drinkt. Uiteraard blijven de vitamines er zo wel inzitten.

Het fruitcompartiment zit tot vlak boven de bodem, voor een goede verspreiding van het fruit en zodat de fles zelfs als hij bijna leeg is nog goed blijft werken. Ook hebben deze bekers een handige dop waardoor ze makkelijk te dragen zijn. De 650 milliliterfles is gemaakt van krasvast, stevig en duurzaam Tritan. Zodat u of degene aan wie u de bekers schenkt er lang van kan genieten.

Andere varianten
Uiteraard verkopen we nog meer varianten bedrukte bekers. Wat dacht u van de fiësta bal met rietje? Dit zijn bekers in de vorm van een bal met een klikdeksel en een bijpassend rietje. Voor als u eens iets anders wilt schenken dan normale bekers. Verder hebben wij ook Cyclone bekers met rietje: stijlvolle dubbelwandige bekers met een inhoud van 450 milliliter. Of u kiest voor de Binx drinkbeker: een enkelwandige beker met gekleurde schroefdop en bijpassend rietje, of de drinkbeker met rietje die een extra grote bedrukkingsruimte biedt. Want uiteraard zijn al deze varianten bekers te bedrukken zoals u dat wilt.

Bestelt u uw bedrukte bekers bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.