• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

Bidons


Bidon

Bedrukte bidons

Bij het hardlopen, wielrennen, voetballen, fitnessen of vrijwel elke andere sport is het belangrijk veel te drinken. En hoe kan dat beter dan uit een bidon? Geen gedoe met het opendraaien van dopjes, gewoon meteen drinken uit de drinktuit. Zodat je je gemakkelijk hydrateert na al het verloren vocht van het zweten.

Op maat ontworpen
Doordat de meeste mensen wel aan sport doen en het zo’n handig gebruiksartikel is, zijn bidons perfect als relatiegeschenk. Helemaal als u als bedrijf sportiviteit wilt uitstralen of meedoet aan sportevenementen. Onze bidons kunnen dan ook op maat worden ontworpen met uw eigen logo, tekst of bedrijfsnaam en in elke kleur die u wilt. Iemand die hard aan het sporten is en ondertussen uit uw bedrukte bidon drinkt: dat ziet er pas goed uit!

Er zijn veel verschillende bidons met verschillende eigenschappen te vinden in ons assortiment. Bijvoorbeeld ons bestverkochte bidon: de Source bidon van Tacx, die ook zeer populair was bij de door ons gesponsorde UCI wielerploegen. We verkopen ook bidons met een handig membraansysteem: de dop van deze bidons is altijd open, maar hij lekt niet. Er komt alleen wat uit als je erin knijpt om eruit te drinken. Verder hebben we bidons met een extra grote bijvulopening, met een koelelement, met handige inkepingen om ze sneller open en dicht te maken en in verschillende maten. Ook het vernoemen waard zijn onze bidons van biologisch afbreekbaar materiaal: de Bio bottle bidons.

Bestelt u uw bedrukte mokken bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.