• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270


Fles RVS

Bedrukte RVS flessen

Zoekt u naar flessen met een robuustere, stoerdere uitstraling? Dan zijn flessen van RVS zeer geschikt. Door het stevige roestvrijstaal materiaal gaan deze flessen bovendien extra lang mee. Uiteraard zijn ook de RVS flessen te bedrukken met uw slogan, bedrijfsnaam of logo. Een perfect promotieartikel dus!

Koude of warme dranken
Onze RVS flessen zijn in te delen in twee categorieën: de variant bedoeld voor koude dranken en de geïsoleerde variant voor warm drinken. Binnen de eerste categorie vallen bijvoorbeeld de aluminium sportflessen met schroefdop en inklapbare drinktuit en de Pacific flessen met karabijnhaak. Bent u op zoek naar flessen voor warme dranken, dan zijn bijvoorbeeld de Bopp Hot isoleerflessen of de Contour isoleerflessen geschikt. Beide zijn het ideale producten voor de trendy koffie- of theedrinker.

Bestelt u uw bedrukte kunststof flessen bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.