• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

Flesje bronwater


Flesje bronwater

Bedrukte waterflesjes

Waterflesjes zijn overal. Mensen nemen ze mee naar de sportschool, hebben er altijd standaard een in hun tas zitten, zetten hem op hun bureau of op hun nachtkastje. Met zo’n flesje water kom je toch gemakkelijker aan de anderhalf tot twee liter water die je per dag moet drinken. Dit maakt waterflesjes het perfecte relatiegeschenk. Vrijwel iedereen drinkt immers water en anders zijn ze ook te hervullen met vruchtensap, frisdrank of iets anders.

Bedrukte labels
De labels van waterflesjes zijn uitermate geschikt om te laten bedrukken met een foto, slogan, tekst of de naam van uw bedrijf. Maar er zijn meer opties: wij verkopen ook glazen bedrukte flessen of flesjes met een flap-overkaartje, een kaartje aan een elastiekje of een rond kaartje om de dop. Zo vallen uw flesjes extra op. Verder heeft u de keuze tussen een draaidop of een sportdop, een blauwe of transparante fles en verschillende vormen en groottes, zoals 330, 500 en 750 milliliter. Wij adviseren u graag in uw keuze.

Bestelt u uw bedrukte waterflesjes bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.