• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

Mok kunststof/metaal


Mok kunststof/metaal

Bedrukte mokken kunststof/metaal

Ware koffie- en theeliefhebbers drinken de hele dag thee en koffie. Ze verliezen hun kopje, beker, mok of glas niet uit het oog, hun ontbijt is niet compleet zonder koffie of thee en zodra ze de deur uitstappen nemen ze hun favoriete warme drankje graag mee in een handige to go beker. Hierdoor kunnen ze ook in de auto, trein of het vliegtuig genieten van hun favoriete drankje. Uiteraard kunnen al onze mokken bedrukt worden zoals u wilt en aangepast worden aan uw huisstijl. Dit maakt ze het perfecte promotieartikel.

Kunststof en metaal
De Take away thermo mok is gemaakt van zowel kunststof (binnenkant) als metaal (buitenkant). De mok met 450 milliliter inhoud is uitermate geschikt voor warme dranken, die u onderweg, in de auto of op kantoor langer warm kunt houden. De mok is niet honderd procent lekvrij, dus belangrijk is hem rechtop te houden. De handige antisliplaag onderop de mok helpt hierbij. Deze mok wordt in een geschenkverpakking geleverd, wat hem nog geschikter maakt als relatiegeschenk.

Bestelt u uw bedrukte mokken bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.