• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

prijs vanaf € 6,55

Dubbelwandige mok
Artikelnummer: 432220

400ml dubbelwandige mok met handig druksysteem voor openen en afsluiten van de mok.

Formaat artikel 21,5 x 8,2 cm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Mok glas

Bedrukte glazen mokken

Echte koffie- en theeliefhebbers houden hun kopje, beker, mok of glas de hele dag binnen handbereik. Hun ontbijt is niet compleet zonder koffie of thee en zodra ze de deur uitstappen nemen ze hun favoriete warme drankje graag mee in een handige to go beker. De to go bekers in deze categorie zijn extra speciaal, want ze zijn gemaakt van glas.

De Coffee to go Flavour glazen zijn gemaakt van dubbelwandig glas en hebben een hard kunststof deksel. Deze is goed afsluitbaar en lekt dus niet. Bovendien heeft de deksel een uitsparing die het drinken prettig maakt. Ook voelen de glazen mokken niet heet aan door de dubbele wand.

Bedrukking
Ook op glazen mokken kan een tekst gedrukt worden. Uw logo, slogan of bedrijfsnaam maakt deze to go mokken nog specialer. Ook kiest u zelf de kleur van het deksel. Bovendien hebben deze glazen mokken een groot drukoppervlak. Dit maakt dit artikel een ideale reclamedrager en een leuk relatiegeschenk.

Bestelt u uw bedrukte mokken bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.