• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

prijs vanaf € 18,95

RVS set
Artikelnummer: 433344

500ml roestvrijstalen dubbelwandig vacuüm geïsoleerde fles met twee 200ml roestvrijstalen mokken verpakt in luxe geschenkdoos.

Formaat artikel 8,8 x 21,0 x 27,5 cm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Isoleersets

RVS isoleersets

Wilt u echt flink uitpakken en uw (potentiële) klant, partner of relatie iets bijzonders geven? Kies dan voor onze RVS isoleersets. Een roestvrijstalen, dubbelwandige, vacuüm, geïsoleerde fles met een inhoud van 500 milliliter. Met daarbij twee bijpassende roestvrijstalen mokken van 200 milliliter. Dit alles is verpakt in een luxe geschenkdoos, wat de isoleersets tot het perfecte relatiegeschenk maakt.

Bedrukte sets
Dit promotieartikel is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die veel onderweg zijn en in de auto, trein of het vliegtuig ook graag warme dranken drinken. De isoleersets zijn handig voor zakenreizen, onderweg naar het werk, op vakantie, of gewoon in eigen land bij een picknick. Uiteraard zijn ook deze sets te bedrukken zoals u dat wilt. De sets zien er nog beter uit met de logo van uw bedrijf erop. Wij helpen u hier graag bij met ons advies.

Bestelt u uw bedrukte isoleersets bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.