• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

prijs vanaf € 1,55

SHAKER 600 ML.
Artikelnummer: 98791

Kunststof shaker voor al uw healthy drinks. De bijgeleverde shake ball voorkomt klonten. De shaker heeft een afsluitbare drinkdop waardoor deze ideaal is om mee te nemen met het sporten. Voor iedereen die fit wil blijven of veel onderweg is.

Formaat artikel 213 x 85 mm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Shakers

Bedrukte shakers

Bij een gezonde leefstijl horen gezonde drankjes en die maak, bewaar en neem je het beste mee in een shaker. Dit is een ideaal product voor shakes gemaakt met een poeder of smoothies. Bij onze shakers worden shake balls geleverd. Deze balletjes voorkomen klontjes als u ze bij uw drankje in de shaker stopt. De bedrukte shakers zijn gemaakt van kunststof en er kan 600 milliliter vloeistof in.

Bedrukking
Onze shakers hebben een afsluitbare drinkdop, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen naar bijvoorbeeld de sportschool of naar het werk. Shakers zijn het perfecte promotieartikel voor iedereen die fit wil blijven of veel onderweg is. Uiteraard kunnen ook onze shakers bedrukt worden met uw bedrijfsnaam, slogan, logo of tekst. Alle producten kunnen helemaal op maat voor u gemaakt worden. Zodat u het perfecte relatiegeschenk creëert.

Bestelt u uw bedrukte mokken bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.