• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

prijs vanaf € 6,95

Turner activity fles
Artikelnummer: 436041

Turner laat je drinken zonder te morsen tijdens het fietsen, lopen, rijden of vliegen. Een simpele draai zodat het rietje verdwijnt of verschijnt en je kunt drinken uit de 600ml fles zonder deze te moeten kantelen. Door het gebruik van Tritan® materiaal wordt slijtage geminimaliseerd en de duurzaamheid verhoogt. Geregistreerd ontwerp®

Formaat artikel 21,3 x 8,2 x 7,5 cm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Mok RVS

Bedrukte RVS mokken

Zoekt u naar mokken met een robuustere, stoerdere uitstraling? Dan zijn mokken van RVS zeer geschikt. Door het stevige roestvrijstalen materiaal gaan deze mokken bovendien extra lang mee. De mokken zien er nog beter uit met de logo van uw bedrijf erop. Dus uiteraard zijn ook de RVS mokken te bedrukken met uw slogan, bedrijfsnaam of logo. Een perfect promotieartikel dus!

Dit relatiegeschenk is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die veel onderweg zijn en ook in de auto, trein of het vliegtuig graag warme dranken drinken. De RVS mokken zijn handig voor zakenreizen, onderweg naar het werk, op vakantie, of gewoon in eigen lang bij een picknick.

Varianten
Wij verkopen verschillende varianten RVS mokken. Bijvoorbeeld Flow isoleerbekers, autoflessen en automokken in verschillende maten. Deze RVS thermosbekers zijn dubbelwandig, vacuüm en geïsoleerd en houden dranken dus extra lang warm. Bovendien is de schroefdop lekvrij en bestaat zowel de buitenwand als de binnenwand uit roestvrijstaal. Dit maakt deze mokken van zeer hoogwaardige kwaliteit. Naast de RVS mokken van Flow verkopen we ook RVS mokken voor een lagere prijs, maar die wel rechtop moeten blijven staan, gezien ze niet lekvrij zijn. Zo is er voor ieder wat wils.

Bestelt u uw bedrukte mokken bij ons, dan garanderen wij dat u de laagste prijs van Nederland betaalt. Mocht u binnen tien dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs en tegen dezelfde condities vinden, dan ontvangt u het prijsverschil plus vijf procent daarvan terug.